Carry On – Heine Avdal ja Yukiko Shinozaki 

Esitys
Torstaina 28.10.2021 klo 17, 18 ja 19

Perjantaina 29.10.2021 klo 17, 18 ja 19

Lauantaina 30.10.2021 klo 12, 13 ja 14
Koreografit Heine Avdal (Norja) ja Yukiko Shinozaki (Japani) työskentelevät Brysselissä ryhmänimellä Fieldworks.
Carry On -teoksen ensi-ilta nähtiin 2015 Tokiossa. Tämän jälkeen teos on esitetty Belgiassa, Latviassa, Saksassa ja useampaan otteeseen Norjassa.

Carry On -tanssiteos tutkii erilaisten tilojen toimintoja ja merkityksiä jokapäiväisessä elämässä ja se luodaan uudelleen jokaiseen esityspaikkaansa. Teoksessa tarkastellaan, kuinka tila vaikuttaa liikkeeseen tai miten liike puolestaan tuottaa tilaa tai vaikuttaa siihen. Nyt teos jatkuu Jyväskylässä uuteen esityspaikkaansa luotuna.

Koreografit kuvailevat työskentelytapaansa seuraavasti:
”Haastamalla sen mitä pidämme itsestäänselvyytenä ja etsimällä runoutta arkielämästä, pyrimme näyttämään tutut tilat ja asiat uudessa valossa. Taide ei ehkä suoraan muuta maailmaa, mutta me toivomme työmme voivan muuttaa tavan, jolla näemme maailman.”

Carry On -teoksen esityksiä järjestetään Kauppakatu 23:n tiloissa torstaina, perjantaina ja lauantaina 28.-30.10. ja lippuja voi ostaa ennakkoon verkosta tai paikan päältä taidemuseolta puoli tuntia ennen esitystä. Kuhunkin alle tunnin kestävään esitykseen myydään 10 paikkaa. Ennen teoksen alkua katsojat voivat kokoontua odottamaan taidemuseon aulaan. Esityksen aikana myös yleisö liikkuu rakennuksessa ja portaikossa.

Liput
https://events.liveto.io/?search=carry%20on

Paikka
Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23

Hinta
Normaalihintainen 15 €
Alennuslippu 10 €. (opiskelija, työtön, eläkeläinen, lapsi, KSTKn jäsen)